SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Wijnbar Janssen en van Dijk SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Wijnbar Janssen & Van Dijk

  • Dijlan van Vlimmeren

“Voor de horeca moet je het type zijn. Je moet van mensen houden, je moet van gezelligheid houden. Je moet servicegericht zijn. Als je dat niet bent, ga je het niet volhouden. Horeca is ons leven, wij zouden niet anders willen maar het is soms best heavy.

Voor ons hoeven we niet halsoverkop met kerst open. Je bent een godsvermogen kwijt aan kerstversiering, de dubbele loonlasten tijdens de feestdagen, het is niet te doen, zo kort van tevoren, zeker niet als de restricties nog gelden. 

Vanaf 18 december kun je bij ons een Haal De Wijnbar In Huis-kerstpakket ophalen met daarin onze huiswijnen, onze wijnglazen, onze koffielikeur, een vlees- en/of kaasplateau en een kruidenpotje, de geheime mix waarmee wij onze kippenvleugels bestrooien. Onze kippenvleugels vindt iedereen lekker.

2020 is een dramajaar. Weet je waar bij ons het meest aan storen? Dat tweewekenbeleid van Rutte en De Jonge. Om krankzinnig van te worden. Je kunt niet vooruit. We voelen ons soms echt gegijzeld.

Wijnbar Janssen & Van Dijk bestaat al 17 jaar. We hebben inmiddels een buffer opgebouwd. We hebben geen grote zaak, het is bij ons te overzien. Wij gaan niet dood. Laat onverlet dat het zuur is dat je spaargeld in rook opgaat. We hebben het vooral te doen met de collega’s die geld moeten lenen om overeind te blijven. Het wordt een sobere kerst. Kijk maar om je heen. De ziel is uit de stad.”

Albert van Dijk (en Saraja Janssen)

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.