SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Suite Hotel Pincoffs SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Suite Hotel Pincoffs

  • Dijlan van Vlimmeren

“We watertrappelen ons een ongeluk. Door de dingen die we doen, komen we een heel eind. Met Pincoffs althans. Uit Hotel Stroom hebben we helaas in mei de stekker moeten trekken. Onze huurbaas was niet bereid met ons verder te dansen. De inspanningen om Stroom overeind te houden waren voor ons te groot.

Voordeel is dat Karin en ik ons nu volledig kunnen focussen op Pincoffs. We hebben de kamers in Pincoffs omgebouwd tot heel romantische mini-restaurants. Voor de in-room dining is Terry Priem van Gastrobar Ster tijdelijk bij ons ingetrokken. Een drietal weekenden is verzorgd door tweesterrenchef Erik van Loo. Op de Parkheuvel-avonden waren de tafels gedekt met tafellinnen, op de overige avonden in de stijl van Gastrobar Ster. 

De wijnen staan in karaf klaar in de kamer. Inschenken doen de gasten zelf. We kleuren met de in-room dining niet buiten de lijntjes. Omdat de gasten in hun eigen bubbel zitten, mogen ze na achten doordrinken – mits ze zichzelf voorzien. Het enthousiasme is groot, zo groot zelfs dat het publiek het massaal is gaan doorvertellen. Een half jaar verkering, een 40-jarige trouwdag, er is aardig wat op de liefde geproost bij Pincoffs dit jaar. Door de in-room dining is er een nieuw soort dynamiek in het hotel ontstaan.

Boos zijn heeft geen zin. Laat onverlet dat het een bizarre tijd is. Alsof je in de auto zit, en iemand voortdurend aan de handrem trekt waardoor je steeds met je neus tegen de voorruit plakt, zo voelt 2020 voor ons. Het is een jaar van horten en stoten, en dat is soms uitermate vermoeiend.”

Edwin van der Meijde

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.