SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Suite Hotel Pincoffs SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Suite Hotel Pincoffs

  • Dijlan van Vlimmeren

“We watertrappelen ons een ongeluk. Door de dingen die we doen, komen we een heel eind. Met Pincoffs althans. Uit Hotel Stroom hebben we helaas in mei de stekker moeten trekken. Onze huurbaas was niet bereid met ons verder te dansen. De inspanningen om Stroom overeind te houden waren voor ons te groot.

Voordeel is dat Karin en ik ons nu volledig kunnen focussen op Pincoffs. We hebben de kamers in Pincoffs omgebouwd tot heel romantische mini-restaurants. Voor de in-room dining is Terry Priem van Gastrobar Ster tijdelijk bij ons ingetrokken. Een drietal weekenden is verzorgd door tweesterrenchef Erik van Loo. Op de Parkheuvel-avonden waren de tafels gedekt met tafellinnen, op de overige avonden in de stijl van Gastrobar Ster. 

De wijnen staan in karaf klaar in de kamer. Inschenken doen de gasten zelf. We kleuren met de in-room dining niet buiten de lijntjes. Omdat de gasten in hun eigen bubbel zitten, mogen ze na achten doordrinken – mits ze zichzelf voorzien. Het enthousiasme is groot, zo groot zelfs dat het publiek het massaal is gaan doorvertellen. Een half jaar verkering, een 40-jarige trouwdag, er is aardig wat op de liefde geproost bij Pincoffs dit jaar. Door de in-room dining is er een nieuw soort dynamiek in het hotel ontstaan.

Boos zijn heeft geen zin. Laat onverlet dat het een bizarre tijd is. Alsof je in de auto zit, en iemand voortdurend aan de handrem trekt waardoor je steeds met je neus tegen de voorruit plakt, zo voelt 2020 voor ons. Het is een jaar van horten en stoten, en dat is soms uitermate vermoeiend.”

Edwin van der Meijde

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
The Rumah SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

The Rumah

  • Dijlan van Vlimmeren
De Tuin van de vier windstreken SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

De tuin van de vier windstreken

  • Dijlan van Vlimmeren
Finca SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Finca

  • Dijlan van Vlimmeren
Iris Wulffraat Koninklijke Horeca Nederland OPA Bierboutique SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Iris Wulffraat: ‘Wat schieten we ermee op om in een klaagstand te blijven hangen?’

  • Dijlan van Vlimmeren
Wijnbar Janssen en van Dijk SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Wijnbar Janssen & Van Dijk

  • Dijlan van Vlimmeren
Bij de Bruin SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Bij de Bruin

  • Dijlan van Vlimmeren
1NUL8 SMAAKmag special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

1NUL8

  • Dijlan van Vlimmeren
Bülent Sel William Domenech Zegro SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Bülent Sel en William Domenech: ‘Eerst terug naar een nieuw evenwicht’

  • Dijlan van Vlimmeren

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
lekker rotterdams

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.