SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Restaurant Just SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Restaurant Just

  • Dijlan van Vlimmeren

“Ik ben een ondernemer die in alles een kans ziet. Van de nood maak ik een deugd. Ik overweeg om een platform op te richten, een horecacommunity. In welke vorm, dat laat ik je zo snel mogelijk weten. Daarmee ben ik nog aan het stoeien. Als het linksom niet lukt, dan gaan we rechtsom. Ik ben niet zo van het afwachten. Van afwachten word ik heel onrustig.

Met de truck di pan zijn we in de derde week van november gestopt. De take-away zette onvoldoende zoden aan de dijk. Doorgaan met wat niet werkt, dat heeft totaal geen zin. Ik focus me daarom liever op de privédiners -en de diners in The Bellop Hotel in de Witte de Withstraat. Mensen kunnen Just thuis boeken voor een avondje Caribbean fine dining, inclusief een wijnarrangement dat is samengesteld door topsommelier Lukas Wiegman. Die privédiners gaan als een speer. We hebben er soms vijf, zes per dag.

Ik ben geboren en getogen op Curaçao. Mijn vader, de beste man is helaas overleden, was een bekende bakker op het eiland. Op m’n achttiende ben ik verhuisd naar Nederland. Daar heb ik de horeca ontdekt. Eenmaal in de ban van de horeca wil je er nooit meer uit. Niets leuker dan mensen van jouw kookkunsten te laten genieten. Aan 2020 besteed ik liever zo weinig mogelijk woorden. Een dramatisch jaar. Laten we het zo snel mogelijk vergeten. En door.”

Justin Niessen

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.