“Ik ben een ondernemer die in alles een kans ziet. Van de nood maak ik een deugd. Ik overweeg om een platform op te richten, een horecacommunity. In welke vorm, dat laat ik je zo snel mogelijk weten. Daarmee ben ik nog aan het stoeien. Als het linksom niet lukt, dan gaan we rechtsom. Ik ben niet zo van het afwachten. Van afwachten word ik heel onrustig.
Met de truck di pan zijn we in de derde week van november gestopt. De take-away zette onvoldoende zoden aan de dijk. Doorgaan met wat niet werkt, dat heeft totaal geen zin. Ik focus me daarom liever op de privédiners -en de diners in The Bellop Hotel in de Witte de Withstraat. Mensen kunnen Just thuis boeken voor een avondje Caribbean fine dining, inclusief een wijnarrangement dat is samengesteld door topsommelier Lukas Wiegman. Die privédiners gaan als een speer. We hebben er soms vijf, zes per dag.
Ik ben geboren en getogen op Curaçao. Mijn vader, de beste man is helaas overleden, was een bekende bakker op het eiland. Op m’n achttiende ben ik verhuisd naar Nederland. Daar heb ik de horeca ontdekt. Eenmaal in de ban van de horeca wil je er nooit meer uit. Niets leuker dan mensen van jouw kookkunsten te laten genieten. Aan 2020 besteed ik liever zo weinig mogelijk woorden. Een dramatisch jaar. Laten we het zo snel mogelijk vergeten. En door.”
Justin Niessen
Beeld: Sylvia Kuiper