SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Gastrobar Ster SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Gastrobar Ster

  • Dijlan van Vlimmeren

“Wij mogen zeker niet klagen. De take-away loopt bij ons goed. Ons geluk is dat we gelijk hebben kunnen schakelen. Gastrobar Ster is geen dag dicht geweest. En een stukje promotie, we waren in beeld bij RTL Nieuws, dat heeft er zeker ook aan bijgedragen. Zichtbaar blijven, dat telt nu meer dan ooit. Esther heeft een grafische achtergrond. Zij komt uit de reclame. Onze mazzel.

Op 21 maart 2019, op mijn verjaardag, is Gastrobar Ster geopend. Een jaar later zouden we het 1-jarig bestaan groots vieren. In plaats van feesten, stond ik ineens bakjes te vullen. Dat was wel even slikken. Aan de andere kant, we halen voldoende uit de take-away om het personeel te kunnen betalen. Wij lopen, godzijdank, niet tegen achterstanden aan. De kunst is om je niet uit het veld te laten slaan.

Met boetiekhotel Pincoffs hadden wij altijd al een samenwerking. Tijdens de lockdown zijn we in-room dining gaan verzorgen: vier- of vijfgangenmenu’s op de kamers. Supertof om te doen.

Op een heropening vlak voor kerst zitten wij nu niet meer te wachten. Alles nog optuigen zo kort van tevoren, dat gaat van alle kanten wringen. We zetten liever in op een heropening in januari. We staan inmiddels ook voor tweede kerstdag ingepland bij Pincoffs.”

Terry Priem en Esther van Otterloo

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.