SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
De Tuin van de vier windstreken SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

De tuin van de vier windstreken

  • Dijlan van Vlimmeren

“Het is wat het is. 2020 is een kostbaar jaar. Je kunt je daar enorm over lopen opwinden maar daar heb je alleen jezelf mee. Bij The Boathouse doen we (Wouter Lentz, Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck) nu niets, die zaak is dicht, want uit de loop, bij De Tuin van de Vier Windstreken doen we (Herman Vaanholt en Herman van der Wyck) koek-en-zopie in samenwerking met Chez Jan. We verkopen er hotdogs, broodjes kroket en erwtensoep aan de wandelaars. Muziekje erbij. Je blijft op deze manier een beetje in het vizier.

We verwachten dat we over drie maanden weer naar buiten mogen. Het mag misschien al in januari of februari maar dat zal dan nog op beperkte schaal zijn. De horeca zal niet 1-2-3 volledig worden vrijgegeven. Als we in maart maar met z’n allen het terras weer op kunnen, dan kunnen we dit hoofdstuk tenminste afsluiten.

Als Mark Rutte vandaag voor onze neus zou staan zouden we hem erop wijzen dat hij toch eens een keer maatwerk moet gaan leveren. Als de bioscopen onder restricties open kunnen, kunnen de restaurants met kuchschermen en mondkapjes dat toch ook? The Boathouse heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter, De Tuin 500 vierkante meter. We kunnen hier echt wel gepaste afstand bewaren. 

Horeca is een heerlijk vak. Horeca is dynamisch. Elke dag is anders. Zonder horeca wordt ieders wereld ineens een heel stuk kleiner. Je hoort de gasten steen en been klagen. Ze kunnen nergens terecht.”

Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Suite Hotel Pincoffs SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Suite Hotel Pincoffs

  • Dijlan van Vlimmeren
The Rumah SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

The Rumah

  • Dijlan van Vlimmeren
Finca SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Finca

  • Dijlan van Vlimmeren
Iris Wulffraat Koninklijke Horeca Nederland OPA Bierboutique SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Iris Wulffraat: ‘Wat schieten we ermee op om in een klaagstand te blijven hangen?’

  • Dijlan van Vlimmeren
Wijnbar Janssen en van Dijk SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Wijnbar Janssen & Van Dijk

  • Dijlan van Vlimmeren
Bij de Bruin SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Bij de Bruin

  • Dijlan van Vlimmeren
1NUL8 SMAAKmag special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

1NUL8

  • Dijlan van Vlimmeren
Bülent Sel William Domenech Zegro SMAAKmag. Special Horeca Corona
Lees meer
  • Interviews

Bülent Sel en William Domenech: ‘Eerst terug naar een nieuw evenwicht’

  • Dijlan van Vlimmeren

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
lekker rotterdams

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.