SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Antichic SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Antichic

  • Dijlan van Vlimmeren

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Onze afhaalboxen heten Keilen & Kanen en de Luxe Poesdoos. Humor houdt je op de been. We zeggen ook altijd: wij zijn anti, en de rest is chic. Wij zijn de crew, de rest is het eten, de wijnen, het glaswerk, het serviesgoed enzovoort. In alle reviews wordt lovend gesproken over het personeel van Antichic. Jezelf zijn, dat is zo belangrijk. Wij acteren niet. 

Hoe je het ook wendt of keert, het gaat uiteindelijk om de energie die je geeft. Die energie maakt het verschil. Gastvrijheid is de norm, de standaard. Als je niet gastvrij bent, hoef je de horeca niet in te gaan. Horeca gaat verder dan dat. Je moet kunnen geven, jezelf kunnen geven. Elke vraag beantwoorden wij persoonlijk, zowel live als online want online is hotline tegenwoordig – ja, steevast met een goede grap. Een stad zonder horeca is geen stad. Zonder horeca zou de wereld een stuk minder gezellig zijn. Horeca is een uitlaatklep. Horeca is ontspanning. Als de horeca wegvalt, slaat de verveling toe en daarmee neemt de agressie toe.

We draaien nu 25 procent van onze normale omzet. Ach, deze periode heeft ook zijn voordelen. Je wordt als ondernemer uitgedaagd creatief te zijn. Bijna niemand in de horeca geeft op. Dat geeft wel aan hoeveel mensen er zijn die anderen willen blijven verwennen. Tegen Rutte zou ik alleen wel willen zeggen: Wees duidelijk of wees op je allerstrengst. Het is allemaal zo dubbel momenteel.”

Ron en Ank van Beek

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.