Zoveel mensen, zoveel smaken. De een zweert bij haute cuisine, anderen bij een kapsalon, een vegan burger of poké bowl. SMAAKmag. beperkt zich daarom niet tot één smaak. SMAAKmag. richt zich op een brede doelgroep. Hoe groot de smaakverschillen ook zijn, van eten houdt vrijwel iedereen. Eten verbindt, eten verbroedert. En dat is wat wij met smaakmag. precies voor ogen hebben. Door alle aspecten te belichten, door al die boeiende smaken te fileren, te mengen en te glaceren, brengen we ze juist bij elkaar. Met SMAAKmag. verspreiden wij interessant leesvoer voor iedereen.
Geen regio in Nederland die op culinair vlak zich zo snel ontwikkelt als Rotterdam-Rijnmond. De hoogste tijd om dat eens kenbaar te maken, zowel op papier als online. SMAAKmag. belicht in interviews, reportages, nieuwsverhalen, columns en hapklare rubrieken zowel de bekende chefs als de enthousiaste thuiskoks. smaakmag. deelt zowel recepten als leuke kook(les)adresjes als eettips. smaakmag. gaat zowel de boer op als de wijk in. smaakmag. biedt een kijkje in de keuken van zowel de ambachtelijke slager als de tomatenkweker als de rotispecialist als de jeneverstoker. Alles wat met eten en/of drinken te maken heeft, krijgt in dit 116 pagina’s tellende magazine de ruimte.
Advertenties in SMAAKmag. beslaan steevast een volledige pagina. Per editie staan wij maximaal 20 advertenties toe. Advertenties die niet passen in de stijl van SMAAKmag., advertenties met een onvriendelijke boodschap of advertenties niet of onvoldoende gericht op eten en drinken zullen niet worden gepubliceerd. Bij onze advertentieprijzen zijn fotografie en ontwerpkosten niet inbegrepen. Tegen gereduceerd tarief kan er een advertentie op maat worden gemaakt bij onze partner, carenza* (carenza.nl).